22 червня 2017 р.

Вітаємо колегу !



Кожного дня поспішаючи на роботу у лікарню ми зустрічаємося з вродливою, енергійною, привітною та життєрадісною колегою  Надією Степанівною Фурман, старшою медичною сестрою гінекологічного відділення Старокостянтинівської ЦРЛ. Також Надія Степанівна ще член профкому трьох скликань, секретар профкому, член комісії з соціального страхування від профспілкової організації.
Майже 40 років працює Надія Степанівна медичною сестрою. Користується заслуженим авторитетом у пацієнтів, колег по роботі, членів профспілки, працівників охорони здоров’я. 
Надія Степанівна високопрофесійна медична сестра, профспілковий активіст, та ще кохана дружина, любляча мама та бабуся чотирьох внучат яким віддає всю свою любов та ласку.
Шановна Надія Степанівна у переддень Медичного працівника, вітаємо Вас з професійним святом. Хай Ваша плідна трудова діяльність та активна життєва позиція дарує радість, а відчуття бути корисним людям увінчається успіхом. Бажаємо Вам миру. Злагоди, натхнення і дякуємо за щоденну щиру працю. Щасти Вам завжди і всьому! Зі святом!

Голова Старокостянтинівської районної
профспілкової організації
працівників охорони здоров’я України                                       В.С. Войтко